Кинолошко Катче со Стефан Кирков

Дете и Куче

Кога семејството кое веќе има куче, добива дете, обично тоа не додава никакви потешкотии, ако… Read more »

ШТО МОЖЕ ДА НАУЧИМЕ ОД КУЧИЊАТА

„Вистина е дека се палави и дека оставаат влакна на троседот, но способноста на кучињата… Read more »

Навикнување на кучето на своето име

Навикнување на кучето на своето име, водење на поводник и сл. Не треба да се… Read more »

Што се треба да знаете доколку се одлучите да набавите кученце

Доколку сте одлучиле да набавите кученце во својот дом, треба да донесете одлука какво ќе… Read more »

Кучето – лек против стресот

Не е случајност тоа што домашните миленици можат да го подобрат нашето физичко и ментално… Read more »