Булмастиф

МКД1.00

Dec 20

070277893

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Одгледувачница bullmastiffmk продава машко кученце со инзворедна генетика и одгледувачки потенцијал.

Татко : Чак Норис – Jch Mkd , Jch Srb , ☆ Internacionalen ch.☆ ( ch Mkd , ch Srb , ch Bug )

Majka : Tekla – jch Mkd , Ch Mkd , Ch Grcija i ch Srb

Скопје

Add a Review

Your Rating for this listing: