Ердел Териер кутриња за продажба

МКД49,000.00

Oct 8

078 342 862

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Ердел Териер кутриња за продажба!
Родени се 2 мажјаци и 4 женки на 29.08.2019. Имаат изложбен потенцијал и феноменално педигре со многу американски и интернационални шампиони, како и германски и чешки работни кучиња. Мајката на леглото е шампион на Македонија и се има натпреварувано и во други земји, а татко е исто така успешно изложбено куче и син на американскиот гранд шампион и Топ Ердел во САД Joval It’s My Time. Кутрињата се одгледувани во домашни услови и може да се видат во секое време! Ги добивате прочистени од паразити, вакцинирани, со пасош, микрочип и педигре. Не мирисаат, минимално се митарат и лесно се адаптираат на живот во куќа и стан поради нивното густо крзно кое ги заштитува од секакви временски услови.
Во прилог имате фотографии од кутрињата и нивните родители Кирику и Беатрис.

Add a Review

Your Rating for this listing: