Куќа/куќичка/куќарка за куче

Apr 29

070 300 031

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Изработувам луксузни куќички за кучиња – украс во Вашиот двор !
– основа палета
– конструкција од штафни 5х5 цм
– сендвич зидови и кров од шпер плоча со исполна тервол 5цм
– водоотпорна – опшиена целосно со бела пластична ламперија
– кров изолиран со најлон и покриен со шиндра
– сите рабови опшиени со лајсни за да не ја гризе кучето 
– под – теписон

Add a Review

Your Rating for this listing: