Подарувам тигрици

  • ИД: 21521475

  • 1375 прегледи

Dec 27

070 937 675

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Се подаруваат 2 тигрици, машко и женско. Си имаат и кафез. Многу се слатки, навечер спијат, дење црцорат. Добро друштво за постари, сами лица.

Скопје

One Review

  1. Vlastaslatka33
    Vlastaslatka33 (Огласувач)

    Тигриците се веќе вдомени. Ви благодарам на сите за интересот.

    Dec 27 at 1:36 pm Reply

Add a Review

Your Rating for this listing: