Прекрасни примероци од расата #ШиЦу #ShihTzu

МКД24,000.00

Nov 4

078 221 394

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

💕❤️🐾Прекрасни примероци од расата #ШиЦу #ShihTzu
🥇🏆Од титулирани родители, висококвалитетни француски крвни линии 😍
Детали на 078 221 394📱


Договор за домашен миленик- цена 400 ЕУР
Изложбен примерок- цена 600 ЕУР

Скопје

Add a Review

Your Rating for this listing: