Рачна изработка на куќарки

Apr 29

078455649

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Рачна изработка на куќарки за кучиња во три големини:

– 105x75x80cm (голема) Цена: 6000ден.

– 90x65x70cm (средна) Цена: 5000ден.

– 70x45x70cm (мала) Цена: 4000ден.

Сите куќарки се со пластичен PVC под, сендвич изолација од 4cm (ѕидна), поткровна изолација, лимен кров, алка за врзување, коска со името на кучето и боја по избор.

За нарачки, јавете се на 077 750 083 или на 078455649 или пратете маил на info@pedigre.mk

Add a Review

Your Rating for this listing: