Се подарува Маркс (11 месеци)

Nov 4

+38977779644

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Се подарува поради неможност да се чува понатаму. Маркс има неполни 11 месеци, а живее во домашни услови уште од 2 месеци. Прекрасен е, екстремно дружељубив со кучиња и луѓе. Стерилизиран е, прочистен, вакциниран и чипиран. Има стекнато хигиенски навики и знае основни команди. Се подарува со сопствените играчки, чинивчиња, поводник и храна.

Само за вистински љубители!

Скопје

Add a Review

Your Rating for this listing: