Се продаваат кученца Аргентинска Дога

Oct 12

078314333

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Остана уште едно машко кученце!

Се продаваат кученца Аргентинска Дога со врвно потекло од татко Edgar (татко Ziko De La Paco Cassa(5) и мајка Bea Farol De Mandinga (5)) и мајка Dolce (татко Teju Jagua De La Pampita (5) и мајка Luna Lu Magnifico Blanco (5))

Аргентинската дога е ловечко куче за лов на крупен дивеч но исто така е перфектен домашен миленик, особено приврзан кон сопственикот/фамилијата, ги обожава децата и е одличен чувар на домот. Енергичен и доминантен но без никакви проблеми се адаптира на сите видови животни.

Кученцата се со изложбен квалитет ги добивате прочистени, вакцинирани и со педигре.

Штип

Add a Review

Your Rating for this listing: