Се продаваат кученца: Германски Овчар

МКД18,000.00

Oct 12

070333009

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Се продаваат: Едно машко куче,раса Германски Овчар, Дата на раѓање: 06.06.2019 и едно женско куче, раса германски овчар, дата на раѓање 07.06.2019, прочистени од глисти и паразити,уредно вакцинирани со датум на следна ревакцинација 12.08.2019

Мајка: Aria Vom Platanshof
/5/ CAC CACIB
29.09/2016

Татко: Cliper Winner Line
/5/ CAC CACIB BOB
03.02.2015

Кученца одгледани со многу љубов, во домашни услови од квалитетни родители со титули.

Скопје

Add a Review

Your Rating for this listing: