Се продаваат кученца – германски шпиц

МКД250.00

Oct 15

077/996-654

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Се продаваат мали бели топчиња родени на 02.09.2019. Од мајка и татко германски шпиц. Кутрињата ќе може да ги земете прочистени и вакцинирани. Повеќе информации на: 077/996-654, Милица.

Скопје

Add a Review

Your Rating for this listing: