Се продаваат мали бишончиња

МКД1.00

Nov 4

078278774

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Се продаваат мали пуфкасти машки бишончиња. Вакцинирани, со педигре! Не се митарат, не предизвикуваат алергии, не мирисаат, игриви и весели, вистински миленик за вашиот дом.

За подетални информации, слободно контактирајте не!

Скопје

Add a Review

Your Rating for this listing: