Се продаваат померанци со педигре

Oct 20

070245176

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Оригинални померанци со педигре со потекло на предците од Русија. Со педигре и вакцина,чип. Само за сериозни познавачи на расата

Скопје

Add a Review

Your Rating for this listing: