Се продаваат чистокрвни персиски мачиња

МКД12,000.00

Jun 12

078267349

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Чистокрвни персиски мачиња од реномирано потекло и линија на предци. Ги купувате со научени хигиенски и домашни навики, вакцинирани,пасош,чиповани и прочистени од паразити. Во прилог се слики од двете мали мачиња кои се стари 2 месеци и слика од мајката и таткото. За Повеке информации на 078267349

Add a Review

Your Rating for this listing: