Се продава куче од раса Француски булдог

МКД27,000.00

Mar 21

078415299

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Се продава Француски булдог, женка стара 2 месеци со сите вакцини, чип и педигре. За повеќе информации тел. 078 415 299