Се продава куче

МКД2,500.00

Mar 21

078753759

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Кучето е австралиско пастирско куче мешано со белгиски грофон. Кучето е женско старо околу 3 месеци, мила е и сака да се гали и игра. И треба дом итно.