Француска Пудла женка со педигре (Изложбена оцена 5)

Oct 4

072204947

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Се бара мажјак за парење со педигре за Француска средна пудла со педигре и изложбена оцена 5. Пудлата е пет години стара. Контактирајте ме на 072204947 – Бети.

Add a Review

Your Rating for this listing: