Beagle-Бигл

МКД300.00

Dec 14

076 223 464

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Се продаваат 3 кученца машки и 1 женско од расата Бигл кутрињата се на возраст од 20 дена сите заинтересирани можат да си резервираат од сега. Кутрињата ќе може да се земат после 45 дена кога ќе ги вакцинираме. Кутрињата се со целосна документација Пасош, Педигре, вакцина. За подетални информации контактирајте не на 076223464.

Битола

Add a Review

Your Rating for this listing: