JACK RUSSELL KUCENCA OD SAMPIONSKO POTEKLO!!!

МКД12,000.00

Apr 13

076458867

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

СЕ ПРОДАВАAT КУЧЕНЦA ОД РАСАТА JACK RUSELL TERIER. МНОГУ УБАВИ И КВАЛИТЕТНИ. КУЧЕНЦА ЗА ЛУЃЕ ШТО САКААТ ПРИРОДА,ШЕТАЊЕ И ГОЛЕМА ЗАБАВА.МНОГУ ВЕСЕЛИ,АТРАКТИВНИ,ТЕМПЕРАМЕНТНИ И СЕKОГАШ ЗАБАВНИ. ЛЕСНИ ЗА ДРЕСУРА,МОЖАТ ДА ЗАПОМНАТ ДУРИ 90 КОМАНДИ. ОТПОРНИ НА БОЛЕСТИ(ЗА РАЗЛИКА ОД ДРУГИ РАСИ) И ПОГОДНИ ЗА ЧУВАЊЕ ВО НАДВОРЕШНИ И ВНАРЕШНИ УСЛОВИ.ПРЕКРАСНИ СЕ ЗА ПРИДРУЖБА И МНОГУ САКААТ ДЕЦА.СЕ СРЕЌАВААТ ВО МНОГУ ФИЛМОВИ И РЕКЛАМИ МЕЌУ КОИ НАЈПОЗНАТ Е ФИЛМОТ МАСКА И The Secret Life of Pets..КУПЕТЕ СИ КУЧЕНЦЕ ОД НАЈИНТЕРЕСНАТА РАСА И НАПРАВЕТЕ НЕКОГО СРЕЌЕН.БИДНЕТЕ ПРЕПОЗНАТЛИВИ!!!
ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ НА ТЕЛ И VIBER 076/45-88-67

НАГРАДИ НА ТАТКОТО НА КУЧЕНЦАТА 2xCAC 1xBOB 1xCH

Add a Review

Your Rating for this listing: