Салон за миленици – Бели

Oct 17

077 694-033

Контактирај го огласувачот

Огласи - Поврзани информации

Се наоѓаме спроти зелен пазар позади автобуската постројка од страната на градска болница (Улица: 11 Икомври 23/1, Центар, Скопје).

-Комплетен третман на кучиња:

  • (мал/среден/голем раст)
    – од 800 до 1200 ден.

Бањање кучиња:

  • (мал/среден/голем раст)
    -од 600 до 1200 ден.

-Сечење нокти :

  • (мал/среден/голем раст)
    од 100 до 200 ден.

Закажете термин 077 694-033 / 077 637-802. Работиме секој работен ден и сабота од 09:00 до 20:00 часот. Повелете.

Скопје

Add a Review

Your Rating for this listing: