Донирајте на оние кој најмногу им треба

Билјана Биновска е огромен љубител на домашни миленици каде покрај нејзините 4 кучиња, обезбедува покрив над главата и храна за уште 15 кучиња за кој сеуште се нема најдено дом.

Трошоците се огромни и секоја помош е добредојдена. Можете да ја контактирате на нејзиниот ФБ Профил (Линк).