Организации

Водите или пак познавате некоја организација поврзана со заштита на миленици?  Искористете го бесплатниот период за објавување на сите организации во Македонија.

Потребни податоци:

  • Име на организацијата
  • Локација на која се активни
  • Телефонски број за контакт
  • Емаил за контакт
  • Веб страна или друг профил (пр. Фејсбук профил)

Податоците испратете ги на: info@pedigre.mk

Здружение за заштита на животни АНИМА МУНДИ

📍 Скопје
☎️ 077487255
ℹ️ Веб страна

 

contact@anima-mundi.org.mk

Здружение за заштита на бувовите МОТ - Macedonian Owl Trust

📍 Скопје
☎️ 070 999 859
ℹ️ Фејсбук

 

macedonian.owl.trust@gmail.com

Здружение за заштита на животните и животната средина ЕДНАКВОСТ ДОСТОИНСТВО ЕМПАТИЈА НАТУРАЛИЗАМ

📍 Скопје
☎️ 078272664
ℹ️ Веб страна

 

draganavelkovska@gmail.com

Асоцијација на активисти за правата на животните Скопје

📍 Скопје
☎️ /
ℹ️ Фејсбук

 

adoptsavedogs@gmail.com