Пет-Шопови

Имате пет-шоп? Познавате некоја продавница кој би сакале да биде објавена? Искористете го бесплатниот период за објавување на пет-шопови во Македонија. Потребни податоци:

  • Име на продавницата ; Локација ; Телефонски број за контакт ; Емаил за контакт.
  • Податоците испратете ги на: info@pedigre.mk

ПРОМОВИРАНИ ПЕТ-ШОПОВИ

Тропски СВЕТ Пет-Шоп и Ветеринарна амбуланта

Bul.Jane Sandanski 59 lokal 7 Skopje

Храна, козметика и ветеринарни услуги – се на едно место во нашиот Пет-Шоп и ветеринарна амбуланта Тропски Свет. Повелете…

               ✆ 076 288 377

Lisa Animo

Градски парк - спроти паркот за кучиња веднаш до Avenue caffe

Прва специјализирана продавница во Македонија за производство на домашно подготвена храна за домашни миленици.

                ✆ 072 700 553

Петс Плејс

Talja Bikova br.16, Gevgelija

Се за вашето домашно миленичe. Локација: Talja Bikova br.16 Gevgelia, Macedonia.

           ✆ 078 249 786

Пет-Шоп ПОКИ

Порта Влае, Скопје

Пет Шоп Поки. Локација: Порта Влае, пред кружниот кај општината Ѓорче Петров.

          ✆ 072 23 23 01

МАПА – ЛОКАЦИИ НА ПЕТ-ШОПОВИ ШИРУМ МАКЕДОНИЈА

(Кликнете на маркерот на мапата за повеќе информации. Во долниот дел под мапата, во листата, можете да одберете пет-шоп и да вметнете ваша локација за автоматско насочување до локацијата. Можете да одберете еден или повеќе градови. Можете да пребарувате по локација или по име на пет-шопот).