Блог

Најлошата сува храна за кучиња

Додека повеќето сопственици не го сфаќаат тоа, лошата сува храна за кучиња може да ги… Read more »

Портрети на „големи мачки“ ги откриваат нивните различни карактери

Неодамна, познатиот британски моден фотограф господин Перу, кој работел со ликовите на Marilyn Manson, Coldplay,… Read more »

Стационар му овозможува на напуштен Пит Бул неверојатна фото сесија

2-годишниот пит бул наречен Мама, бил напуштен од нејзините претходни сопственици каде моментално живее и… Read more »

Германски циркус користи холограм наместо живи животни во нивните настапи

Употребата на живи животни во циркусите е многу дискутабилно прашање со децении. И додека многу… Read more »

Дали кучињата (треба да) имаат законски права?

Судовите денес ги гледаат кучињата во поинакво светло, но најдобриот пријател на човекот сé уште… Read more »