Популарни огласи

Advertisement image

Блог

Најлошата сува храна за кучиња

Најлошата сува храна за кучиња

Додека повеќето сопственици не го сфаќаат тоа, лошата сува храна за кучиња може да ги направи кучињата болни со текот на времето. Евтини Повеќе...
Портрети на „големи мачки“ ги откриваат нивните различни карактери

Портрети на „големи мачки“ ги откриваат нивните различни карактери

Неодамна, познатиот британски моден фотограф господин Перу, кој работел со ликовите на Marilyn Manson, Coldplay, Jay-Z, Eminem и други, има направено Повеќе...
Стационар му овозможува на напуштен Пит Бул неверојатна фото сесија

Стационар му овозможува на напуштен Пит Бул неверојатна фото сесија

2-годишниот пит бул наречен Мама, бил напуштен од нејзините претходни сопственици каде моментално живее и се рани во Pits & Giggles Rescue во Повеќе...